F&B / vedoucí gastro úseku

Popis:

  • příprava receptů jednotlivých jídel a pokrmů (včetně sortimentu convenience)
  • sestavování denních jídelníčků
  • plánování, organizace všech výrobních činností restaurace a convenience (objednávky, příprava surovin, výroba dostatečných počtů jídel a pokrmů)
  • plánování, organizace činností obsluhujícího personálu (číšníků), pultu s rychlým občerstvením, nápojového baru a fresh baru a monitoring
  • nábor, školení, motivace jednotlivých členů pracovního týmu
  • odpovědnost nad dodržováním veškerých hygienických norem, nařízení a předpisů (alergeny, BOZP, PO a další)
  • pravidelná kontrola kvality, čerstvosti, označení zboží, cen, celkového stavu svěřeného oddělení
  • zajištění kompletního a bezproblémového chodu celého oddělení + dodržování technologických postupů, stanovených receptur vlastní výroby
  • zajištění správné evidence příjmů zboží, likvidací, krádeží, interních přeskladnění, apod.
  • vyhodnocování efektivity výrobního i obsluhujícího personálu
  • zastupování vedoucího celé prodejní jednotky (v rámci pravidelných služeb)

Požadujeme:

  • středoškolské, popř. odborné vyučení s maturitou
  • vyučení, praxe v oboru výroby jídel
  • e-mailová komunikace, práce s textovými soubory, tabulkami
  • zadávání, získávání údajů, či jejich korektury v systémech zbožového hospodářství
  • práce s objednávkovým systémem jídel, systémem interních zákaznických karet
  • min. 5 let v oblasti gastronomie, z toho min. 2 roky na vedoucí pozici
  • schopnost motivovat a vést větší pracovní tým (cca. 30 zaměstnanců)
  • zkušenosti s řízením výroby jídel, přípravou větších počtů jídel (cca. 600 obědů)
  • znalost výrobních postupů, receptů v oblasti stravování
  • zkušenosti s obsluhou zákazníků a řízením týmu číšníků

Osobnostní předpoklady

  • alespoň krátká praxe na pozici F&B manažer, šéfkuchař nebo vedoucí gastro provozu
  • nutná praxe v oboru výroby jídel
  • e-mailová komunikace, práce s textovými soubory, tabulkami
  • praxe v zadávání, získávání údajů, či jejich korektury v systémech zbožového hospodářství
  • práce s objednávkovým systémem jídel, systémem interních zákaznických karet
  • schopnost motivovat a vést větší pracovní tým (cca. 30 zaměstnanců)
  • zkušenosti s řízením výroby jídel, přípravou větších počtů jídel (cca. 600 obědů)
  • znalost výrobních postupů, receptů v oblasti stravování (včetně sortimentu convenience)
  • zkušenosti s obsluhou zákazníků a řízením týmu číšníků
  • min. 5 let v oblasti gastronomie, z toho min. 2 roky na vedoucí pozici

Nabízíme:

  • hl.prac.poměr v úspěšné společnosti
  • dobré mzdové ohodnocení + bonusy
  • pracoviště Praha
  • nástup 1.kvartál 2017

POZNÁMKA:

  • Hledáme energického nadšence se zájmem o gastronomii a přípravu dobrého a kvalitního  jídla, který se bude chtít podílet na novém gastronomickém projektu významné a úspěšné společnosti. Potřebujeme spolehlivého člověka s manažerskými schopnostmi a zkušeností v F&B, který umí sám také vařit.

Firma: E.H.R spol. s r.o.

Kontakt: Hana REIGL
Chrudimská 1575/6
130 00 Praha 3

Telefon: 222254501

Místo práce: Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Odpovědět na inzerát


Přihlašte se

Přihlásit se


Registrace není povinná, ale umožní Vám přehled o stavu výběrového řízení.

Při odpovědi na další inzerát nebudete muset hledat soubory na disku.

Snadno si vytvoříte profesionální životopis a vlastní WWW stránku.

... a mnoho dalšího ...

Registrace uchazeče o práci


Práce | Brigády | Moje.kariéra | Poradna | Spolupráce | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2016 Portál práce KARIERA.CZ s.r.o.