Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Obchodník: Máte ambice a pokoru hodně se učit?

Kdo jsme? Business Success, spol. s r.o. je vzdělávací společnost, zabýváme se semináři a konzultacemi a předáváme svým klientům nástroje pro efektivní fungování firmy. S klienty pracujeme komplexně a pomáháme jim v tom, aby byli ještě úspěšnější. V České republice působíme od roku 1996 a máme bohaté zkušenosti s fungováním firem na českém trhu. Zakládáme si především na praxi, proto všichni naši konzultanti i trenéři jsou aktivními obchodníky. Díky tomu mohou našim klientům předat skutečně funkční nástroje, které nesou v praxi výsledky.

Přijmeme do našich řad OBCHODNÍKA, který bude partnerem pro naše klienty.

Někoho, kdo:

- je rád v terénu u klientů a opravdu ho baví obchod,

- chce na sobě dál pracovat a posouvat své schopnosti,

- má ambice konzultovat či přednášet,

- chce pozitivně ovlivnit fungování ve firmách v ČR.

Těšíme se na člověka, který je vytrvalý a nenechá se odradit náročnějším začátkem na této pozici. Takovému můžeme slíbit, že pokud vytrvá, stane se velmi kompetentním a zodpovědným člověkem, který bude schopen pomoci téměř jakékoliv firmě a lidem v ní. Bude součástí našeho týmu, ve kterém se lidé navzájem podporují a kde může opravdu dokázat něco skvělého.

Zaujalo Vás to?

Přidejte se k nám a pomozte nám v naší práci. Nechceme nic menšího než to, aby firmy našich klientů prosperovaly, lidé v nich měli vynikající pracovní podmínky a život je těšil alespoň tak jako nás. :-)

logo

Firma: Business Success, spol. s r.o.

Kontakt: Melanie Bulová
Türkova 2332/1, 14900 Praha 4

Telefon: 731641184

Kód: obchod Praha

Místo práce: Praha 4

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr