Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Asistentka v advokátní kanceláři na částečný úvazek - vhodné pro studentky VŠ

Studujete vysokou školu a hledáte praxi, resp. práci v profesionálním prostředí? Prestižní advokátní kancelář sídlící v centru Prahy hledá kandidátky na pozici asistentky na částečný úvazek (vedlejšípracovní poměr). Pracovní doba dle dohody (3 - 5 večerů v týdnu, od 17:00 do 21:00 hod.). Nástup dle Vašich možností.

Co můžeme nabídnout?

Různorodou práci v prestižní a stabilní společnosti, s velmi dobrým finančním ohodnocením. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci (s délkou spolupráce roste i mzda). Máme 5 týdnů dovolené a 5 dní sick days. Nabízíme nadstandartní lékařskou péči a pravidelné služby fyzioterapeuta. Výhodou je příjemné pracovní prostředí v centru Prahy a milý kolektiv k tomu. Kvalifikované důkladné zaškolení je samozřejmostí.

Co bude Vaší pracovní náplní?

Budete administrativní podporou pro tým právníků. Budete pracovat s dokumenty zejména ve Wordu (formátování a úprava textu), Excelu, Adobe Readeru, PowerPointu aj. Budete spravovat pracovní cesty právníků (letenky, ubytování) a vykonávat různé asistentské a administrativní práce dle aktuálních potřeb.

Co byste měli nabídnout Vy nám?

Hledáme asistentku - studentku VŠ, která je pečlivá, spolehlivá a její vystupování je přirozeně příjemné. Pokud hledáte praxi v administrativě, domluvíte se anglicky a máte skvělou češtinu, hledáme právě Vás. Předchozí praxe v administrativě je výhodou, nikoliv podmínkou.

Firma: Skils s.r.o. advokátní kancelář

Kontakt: Mgr. Martina MACHKOVÁ
Křižovnické náměstí 193/2, 110 00 Praha 1 - Staré Město

Telefon: 221407300

Místo práce: Praha 1

Typ úvazku: vedlejší pracovní poměr

Plat: 17000 - 20000 Kč/měsíc