Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

AUTOMATICKÝ TESTER – NOVÝ PROJEKT BEZ AJ (80 - 130.000 Kč)

Příležitost pro všechny ostřílené automatické testery, i schopné a rychle se učící nováčky. Chcete pracovat v úplně novém týmu, neúnavně pracujícím na novém projektu bankovních služeb pro retail? Jste otevření novým výzvám a Java pro vás není španělská vesnice? Pojďme spolu měnit tvář českého bankovnictví! Jsme původní česká firma s pevnými základy, která je jedničkou ve finančně-poradenské činnosti. V rámci nového projektu se budete podílet na vybudování úplně nové internetové banky včetně veškeré příslušné infrastruktury.

  • Automatizace testů webových a mobilních aplikací včetně dalšího vývoje testovacích scénářů. * Každodenní reporting a práce s ticketovacím systémem. * Okrajově se nevyhnete ani manuálnímu testingu. * Práce v nově vzniklém malém týmu; práce u nás se nese v přátelském duchu, navzájem si pomáháme a nejste u nás jen číslo v databázi.

POŽADUJEME:

  • Praxe v oblasti automatizace mobilních systémů minimálně 2 roky * Praktická znalost Katalonu, Selenia nebo nástroje TestNG. * Obecná znalost vývoje v Javě. * Od Postmana neočekáváte psaníčka, ale nástroje na vývoj a testování API * Pasivní znalost angličtiny na úrovni čtení technické dokumentace.

NABÍZÍME:

  • Flexibilní pracovní doba * Možnost home office * Spolupráce dle vaší preference: HPP/IČO * Příspěvek na stravování * Sick days, příspěvky na sport a kulturu, penzijní připojištění * Pro ambiciózní testery i možnost dalšího profesního růstu v oblasti vývoje

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 81228

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl