Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

CAD Konstruktér pro elektro zařízení s vyhláškou 50 (30 - 55.000 Kč)

Máte zkušenosti s práci v AutoCADu či v Eplanu? Baví Vás navrhovat nové projekty a zavádět nové technologie? Nechcete ale jen sedět u počítače? Pak hledáme právě Vás!

  • Příprava technické a ekonomické nabídky dle přání zákazníka * Tvorba výkresové dokumentace * Komunikace se zahraničními klienty i kolegy v AJ * Přímé uvedení produktu do provozu a jeho případný servis * Komunikace a spolupráce s jinými odděleními napříč společností

POŽADUJEME:

  • Min. SŠ vzdělání – nejlépe v elektro oboru * Vyhláška 50/1978 Sb. * Znalos 3D konstrukčních programů (AutoCAD, Eplan, SolidWorks) * Komunikativní znalost AJ či NJ (orientace v technické AJ či NJ) * Dobré technické myšlení i manuální zručnost (návrh i samotné zapojení produktu)

NABÍZÍME:

  • Zajímavé mzdové ohodnocení * Možnost práce na home office, flexibilní pracovní doba * Možnost vzdělávání v oboru, a to jak v ČR, tak i v zahraničí * Práci v moderní společnosti a v dobrém kolektivu * Práci s nejnovější technologií * Služební telefon, notebook * Příspěvek na stravování * Individuální profesní růst * Týden dovolené navíc * Lokalita: Jihlava

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Lenka Čechová

Telefon: 420720077356

Kód: 113392

Místo práce: Jihlava

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr