Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Chceme nadšeného Front-End Developera! (45 - 70 Kč)

Zabýváme se vývojem nejmodernějších komplexních webových aplikací a e-shopových řešení, která mají denně desítky miliónů uživatelů, což není zrovna málo a spolupracujeme s klienty po celém světě! Je programování Vaším koníčkem? Baví Vás práce s webovými technologiemi? Umíte z grafického návrhu vyrobit funkční web? Pokud jsou Vaše odpovědi „ano“, hledáme právě Vás.

  • Navrhovat, programovat, testovat a podporovat IT řešení a softwarové systémy. * Výrazně se zapojovat do analýzy a na návrhu architektury. * V závislosti na dosažených zkušenostech bychom Vám také dali příležitost vést tým.

POŽADUJEME:

  • Umíte HTML5, CSS3, Javascript (Jquery, React, Vue) a specifika nejpoužívanějších prohlížečů. * Máte zkušenosti s vývojem React. * Umíte s Redux (podobná knihovna výhodou). * Znáte Babel.js / TypeScript. * Máte zkušenosti s GITem a nástroji typu bitbucket, github nebo gitlab. * Výhoda je SŠ/VŠ vzdělání. * Přínosem je praxe v oboru minimálně rok.

NABÍZÍME:

  • Partu kolegů, kteří se rádi potkávají i po práci při pivu. * Máme pružnou pracovní dobou. * 20 + 5 dní dovolené a pokud Vám to nestačí, nebudeme se mračit, když si uděláte volno delší. * Pro spolehlivého vývojáře HO není sem tam problém. * Preferujeme spolupráci na HPP. * Samozřejmostí je ovoce, káva, čaj na pracovišti zdarma. * Sídlíme v moderních kancelářích v Brně. * Příspěvek na stravování. * Nástup možný ihned, tak neváhejte a ozvěte se!

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contac se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 420722902374

Kód: 65869

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl