Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

CNC obráběči do Holandska

Human-Res je obchodní značka mezinárodní agentury Optima se sídlem v Holandsku. Od svého založení se Human-Res vypracovala do pozice jednoho z hlavních hráčů na pracovním trhu v mezinárodním kontextu. Mezi její hlavní služby patří výběr, nábor a pronájem zaměstnanců napříč odvětvími. Společnost je nástupcem společností START působících na českém pracovním trhu od roku 1993. Máme za sebou tisíce úspěšně zaměstnaných uchazečů o práci v Čechách i v zahraničí. Přidejte se i Vy do této velké skupiny a najděte si společně s námi nové a lepší zaměstnání! Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Pro našeho holandského klienta hledáme vhodné uchazečena pozici

CNC obráběč - programátor

Jedná se o samostatnou výrobu.

Požadujeme, aby uchazeč měl za sebou alespoň 5 let praxe na podobné pozici, byl schopen programovat, nastavovat a vyrábět metalické díly na CNC stroji v jednom z jazyků: Fanuc, Heidenhein nebo Sinumerik. Dále je potřeba domluvit se anglicky nebo německy (komunikativní úroveň) a být schopen pracovat podle technických nákresů, provádět kontroly a měření, pracovat sám a spolehlivě. Klade se zde velký důraz na kvalitu.

Nabízíme holandskou smlouvu, ubytování zdarma a cca 600 € týdně čistého podle počtu hodin (každý týden je 42 až 48 hodin).

Máte-li zájem o tuto pozici, zašlete prosím Váš životopis v angličtině na e-mail: fikeis@optima-recruit.cz

Firma: Human-Res, obch. značka společnosti ORE

Kontakt: Dr. Leoš Fikeis

Telefon: 731 526 255

Kód: 7000

Místo práce: Zlín, Holandsko

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Plat: 550 - 600 €/týden