Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C/C++ Engineer - Automatizace - i absolventi (25 - 35.000 Kč)

!!! TOP Nabídka - Společnost pohybující se na celosvětové špici v oblasti inovací v automatizaci hledá do svého týmu mladého inženýra pro vývoj aplikací pro řízení robotů, pohonů, CNC strojů, výrobních linek, měřících zařízení a jiných náročných a vysoce výkonných aplikací. Jsme vždy o krok napřed a využíváme nejmodernější technologie (zcela automatické testování, obvody FPGA, mikrokontroléry, multi-CPU systémy, RTOS, atd.). Tak neváhejte a začněte svou kariéru u nás a třeba hned tak, že absolvujete naší akademii, kde Vás zaškolíme.

  • vývoj SW pro průmyslové aplikace (komunikace, HMI panely, servopohony, řídící systémy, robotika aj.) * úvodní zaškolení na hlavní pobočce (stáž v zahraničí) * samostatná / týmová práce na projektech * návrh řešení, vývoj samotné apllikace podle zadání * optimalizace existujících řešení * spolupríce se zákazníkem * nasazení řešení u zákazníka * technická podpora obchodního týmu (návrh vhodného řešení pro zákazníka)

POŽADUJEME:

  • VŠ v oboru automatizace, robotika, mechatronika nebo aplikované informatiky * vhodné pro absolventa nebo kandidáta s krátkou praxí * pevné základy programování v jazyce C nebo C++ * pevné základy v oboru automatizace a řídící technika * zájem o další vzdělávání i v příbuzných oborech * angličtina - úroveň umožňující běžnou komunikaci v oboru * * výhodou - základní zkušenost s programování PC / PLC * výhodou - němčina na jakékoliv úrovni * výhodou - znalosti v jiných oborech (mechanika, fyzika, optika, apod.)

NABÍZÍME:

  • zajímavé finanční ohodnocení * několikaměsíční zaškolovací stáž mimo ČR * působení pod mentorem * pružná pracovní doba * týden dovolené navíc * stravenky * příspěvek na jazykové kurzy * široký prostor pro další prefesní růst v oboru automatizace * možnost účasti na veletrzích * nástup ihned

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 420602132306

Kód: 189940

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr