Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Databázový admin - Oracle tech. stack (65 - 100.000 Kč)

Naším cílem je udělat internet bezpečnější. Nová aplikace, na které právě pracujeme usnadní přístup k bankovním účtům právě těm skupinám uživatelů, kteří jsou online podvody ohroženi nejvíce. Do našeho týmu tak hledáme databázového administrátora se zkušenostmi s databázemi Oracle. Třeba jste naší novou posilou právě vy!

  • Budete pracovat především na spávě, údržbě a monitoringu Oracle Real Application Clusters. * Pracujeme se zálohovacími technologiemi jako je RMAN či ZDRLA. * Naše systémy běží na Linuxu. * A samozřejmě vás čeká i spolupráce se zbytkem týmu. Úplně nejraději bychom byli, pokud byste z části zvládli zastat i roli on-call podpory pro další z našich vývojářských týmů.

POŽADUJEME:

  • Hledáme admina se zkušenostmi - nejdůležitější je právě praxe s Oracle DB (ideálně 19c) * Hodit se vám bude i pokročilá znalost Linuxových OS. * A do třetice se neobejdete bez komunikativní angličtiny a češtiny. * Zbytek už jsou jen plusové body navíc. Mezi výhody budou patřit zkušenosti se správou Oracle GoldenGate, ZDLRA či Oracle Exdata. * V každém případě se s vámi rádi seznámíme i v případě, že si nejste vším jistý úplně na 100%...

NABÍZÍME:

  • Z práce a do práce budete chodit tehdy, když chcete Vy – je u nás flexibilní pracovní doba. * Navíc se v kancelářích potkáváme pouze dva dny v týdnu, zbytek je HO. * O týden víc dovolené – 5 týdnů je u nás standard. * Stravenky a občerstvení na pracovišti. * Chill-out zóna, která hraje barvami. * Teambulding v práci i po práci a rozvojová školení pro Vás navíc.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 189880

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr