Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Desktop či mobilní vývoj? C# .NET! (60 - 90.000 Kč)

Připojte se k našemu týmu expertů na logistiku a pomozte nám optimalizovat dodavatelské řetězce pomocí špičkových C# .NET řešení, které podporují udržitelnost a efektivitu.

  • Vývoj backendu desktopových a mobilních aplikací pro optimalizaci supply chain - ERP, MES. * C#, .NET Core, WPF, MS SQL, GIT. * Komunikace s analytiky, testery a projektovými manažery. Setkáte se i s klienty, kteří naše systémy využívají.

POŽADUJEME:

  • Vývoj desktopových aplikací Vás baví * Znáte OOP * Znalost C. .NET, .NET Core, WPF, GIT atd. * Orientujete se v mikroservisní architektuře

NABÍZÍME:

  • Práce na IČO * Možnost HO dle domluvy * Rodinná firma * Nástup ideálně ihned * Poskytneme Vám v případě zájmu školení, vzdělávání * Přispějeme na různé kulturní a sportovní akce * Pokud Vám spolupráce bude dlouhodobě vyhovovat, nabídneme Vám stabilitu a různorodé projekty

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Radim Kapoun

Telefon: 420602335781

Kód: 178904

Místo práce: Hodonín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl