Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# Dev Freelance / remote (60 - 100.000 Kč)

Před dvaceti lety jsme měli v Brně malou pobočku, dva malé vývojářské týmy a skoro kvůli všemu jsme museli volat do hlavního stanu – do zmrzlé Skandinávie. Dnes do Brna přesouváme vývoj našeho hlavního projektu, týmů tady už máme sedm a právě teď mezi sebe hledáme jednotlivé C# / .NET Developery nebo klidně i tým 5ti sehraných vývojářů. kteří nám mohou pomoci.

  • Vývoj desktopových aplikací, převážně v C# - náš produkt uvidíte třeba při zápasech NHL nebo NBA či když se koukáte na předpověď počasí. * Pracujeme v týmu a prostředí u nás je opravdu mezinárodní. Často se dostanete do kontaktu s kolegy v Evropě i za mořem… * Přestože to může znít jako klišé, svých lidí si vážíme a budeme velice rádi, pokud s námi budete spolupracovat dlouhodobě. Těšit se můžete tedy na kariérní,finanční i osobnostní růst a hlavně práci, kde se stále něco děje.

POŽADUJEME:

  • Mediorní / Seniorní znalosti jazyku C# s frameworky .NET Core a .NET Framework. * Neobejdete se bez angličtiny, kterou umíte na komunikativní úrovni. * Výhodou pro Vás bude flexibilita a možnost začít pracovat ihned. * Oceníme samostatnost i týmového ducha, nejvíc ale zapadnete, pokud Vás bude práce bavit stejně jako baví nás.

NABÍZÍME:

  • Především kouzelná slova freelance a remote. Víme, že spolupráce na ŽL je levnější pro nás a výnosnější pro Vás a stejně tak nám jde o výsledek, takže home-office není jen slovo v inzerátu a funguje u nás i když je zbytek světa normální. * Krom toho chceme abyste u nás měli šanci dále růst – každý má svůj budget nebo možnost delšího studijního volna. * Na své si přijdou sportovci – nebojíme se pohybu a když svět funguje normálně máme i multisportky.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 231

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl