Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

ELEKTROMECHANIK ve výrobě - šance pro absolventy! (28 - 42.000 Kč)

Jste čerstvým absolventem elektrotechnického oboru a máte chuť rozjet svoji kariéru ve společnosti pro kterou profesní růst není sprosté slovo? Pak jste na správném inzerátu!

  • zajištění funkčnosti výrobních strojů a zařízení (vstřikovací lisy, lakovací linky, automatizace) * údržba strojů a detekce poruch * spolupráce na zlepšování a optimalizaci výroby

POŽADUJEME:

  • vzdělání v elektro oboru * nárok na §5 (Vyhláška 50 nebo nově NV 194/2022) * znalost práce s technickou dokumentací * ochota práce ve směnném provoze (Po - Pá)

NABÍZÍME:

  • Vánoční prémie * propracovaný zaškolovací plán a možnost kariérního a profesního růstu * nadstandartní příplatky za směnný provoz * stravenky * bonusové karty s příspěvky od zaměstnavatele na sport, kulturu apod. * závodní stravování * příspěvek na penzijní připojištění * doprava zdarma na trase Prostějov - Přerov * dovolená nad zákonný rámec s postupným nárůstem a další...

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Kovařík

Telefon: 420602559289

Kód: 156222

Místo práce: Prostějov

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr