Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

HW Engineer pro globální projekty! (60 - 120.000 Kč)

Vše to začalo v 90. letech u tří kamarádů z vysoké, kteří spolu pracovali na projektu využití duálních paliv pro těžební průmysl a dopravu. Teď se jedná o miliardovou společnost, která zajišťuje elektrifikaci Karibiku či ropných plošin v severním moři nebo vyvíjí specializované řešení pro nepřetržité dodávky elektřiny do nemocnic a datacenter. Aktuálně rozšiřujeme náš tým v Praze o Hardware inženýra, který se bude podílet na vývoji DPS.

  • Máte zkušenosti s návrhem a realizací desek plošných spojů v Altium. * Orientujete se v elektrických schématech. * Rozumíte pojmům jako je zesilovač s bipolárem, spínaný zdroj, obecná návrhová pravidla DPS, LC filtr nebo zlomová frekvence. * Vlastníte nebo splňujete předpoklady a kvalifikaci pro získání náležité vyhlášky.

POŽADUJEME:

  • Design rozvržení pro kontrolní moduly pro řízení rozvodů elektrického proudu. * Kompletním proces vývoje produktu, od počátečních fází až po finální realizaci, jako součást týmu zaměřeného na vývoj. * Ověřování funkčnosti prototypů a jejich implementací ve výzkumném prostředí, včetně testů elektromagnetické kompatibility a zkoušek v různých klimatických podmínkách. A co je výhodou? * Určitě nás oslníte, pokud zašlete Vaše návrhy či projekty týkajících se vývoje DPS, analogových či digitálních obvodů.

NABÍZÍME:

  • Flexibilní pracovní dobu a možnost občasné práce z domova. * Odměny za splněné projekty. * 5 týdnů dovolené, systém cafeterie, sportovní aktivity a teambuildingové akce. * Práci v neformálním pracovním prostředí bez dress code. * Možnost být součástí vývoje produktů, které budou využívány ve více než 100 zemích světa.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj životopis! Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.) Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Radim Kapoun

Telefon: 420602335781

Kód: 188369

Místo práce: Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl

Poznámka: vhodné pro absolventy