Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# či full-stack developer? Zbyl ještě nějaký? (60 - 85.000 Kč)

Aplikace, které na základě satelitních a meteorologických snímků vybírají tu nejlepší trasu pro zaoceánské lodě. Monitoringový software, který v reálném čase sleduje a vyhodnocuje fungování velikého ropného tankeru. Nebo třeba kompletní ekosystém programů umožňujících fungování a řízení ledoborců. To jsou některé z našich projektů a my právě teď hledáme nového člena týmu, který nám pomůže s jejich vývojem.

  • Vaším denním chlebem bude vývoj SW, jak ve frontendu, tak backendu *Spoluúčast na testování a opravě chyb stávajícího kódu * Možnost zapojit se i do mezinárodního projektu * Spolupráce s týmem, kde každý hlas je důležitý

POŽADUJEME:

  • Ideálně hledáme vývojáře s praxí právě v rámci tvorby webových aplikací. * Aktuálně do týmu potřebujeme někoho se zaměřením na back-end (tedy C) nebo vyloženě full-stack vývojáře (tedy kombinaci C a Reactu či Angularu). * Vzhledem ke spolupráci se zahraničními kolegy je nutná komunikativní angličtině. * A konečně oceníme i ochotu pracovat alespoň dva dny z plzeňských kanceláří.

NABÍZÍME:

  • K standardní výplatě dostanete i roční finanční bonusy a jistotu každoročních revizí mezd. * Čeká vás 25 dnů dovolené nebo flexibilní pracovní doba. * Budete mít možnost pracovat z domova. * Kromě stravenkového paušálu, finančích příspěvků na pojištění dostanete i možnost využívat kafeterii či multisport kartu * A samozřejmě vás budeme (nejen finančně) podporovat i v dalším profesním růstu.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 420722902374

Kód: 189815

Místo práce: Plzeň-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr