Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Hledá se ANALYTIK! (85 - 100.000 Kč)

  • Baví tě práce v bussiness analýze, případně v procesní a aplikační analýze? * Máš zkušenosti s UML modelovacím jazykem? Umíš navrhovat v Enterprise Architekt? * Říkáš, že máš? Tak či dál!
  • Mám několik nabídek do oblasti bankovnictví, telekomunikací a fintechu. * Hledáme juniory s menší praxí tak seniory s dlouholetou praxí. Práce je možná na HPP ale i na IČO. * Kanceláře v Praze nebo částečný HO.

POŽADUJEME:

  • ZNALOST MODELOVACÍHO jazyku UML * práce v nástroji ENETRPRISE ARCHITECT

NABÍZÍME:

  • Práce ve stabilní firmě, kde panuje neformální prostředí a přátelská atmosféra. * HPP úvazek na dobu neurčitou nebo možnost spolupráce na IČO. * 5 týdnů volna za rok s možností home office. * Multisport kartu a Cafeterie. * Množství firemních benefitů (až 30 dní dovolené, firemní kurzy a školení).

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 115425

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr