Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Hledá se Java Developer | Jsi to Ty? (60 - 110.000 Kč)

Javu znáš jako své druhé já. Skvěle si rozumíš se Springem, ovládáš verzování v Git a umíš efektivně pracovat s databázemi pomocí JPA a Hibernate. Spaluje Tě vášeň pro vývoj a toužíš tvořit kvalitní software. My jsme malý software house, který se zaměřuje na vývoj specializovaných aplikací a rozsáhlých informačních systémů. Mezi naše klienty patří armádní sektor a zdravotní pojišťovny. Držíme prst na tepu doby a neustále se snažíme držet krok s technologickým vývojem. Co myslíš, padneme si do oka?

  • Vývoj a údržba Java aplikací s využitím Java SE/EE. * Správa závislostí a projektů v Maven. * Práce s verzováním v Git. * Navrhování a implementace komunikace s databázemi pomocí JPA a Hibernate.

POŽADUJEME:

  • Silné znalosti Java Standard/Enterprise Edition. * Zkušenost se Springem. * Schopnost efektivně pracovat s verzováním v Git. * Praxe s práci s databázemi pomocí JPA a Hibernate.

NABÍZÍME:

  • Flexibilní pracovní dobu a home office. * Možnost pracovat na zajímavých projektech. * Inspirativní a technologicky pokročilé pracovní prostředí. * Stravenky a příspěvky na sport, kulturu a volný čas. * Prostor pro osobní a profesní růst. * Zaujali jsme Tě? Tak se nám ozvi!

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Šrubař

Telefon: 420725391785

Kód: 190897

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl

Poznámka: vhodné pro absolventy