Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Hledáme nadšence IT bezpečnosti (45 - 70.000 Kč)

Hledáme zkušeného a ambiciózního jedince, který se chce připojit k našemu týmu. Jsme renomovaná společnost zaměřující se na projekty pro přední globální firmy z průmyslu, energetiky a námořní dopravy. Pokud máte zájem o stimulující a významnou práci v oblasti IT, tak tohle je přesně pro vás!

  • Instalace a konfigurace Windows serverů/klientů v doménovém prostředí a zabezpečení řídících systémů. *Konfigurace a správa virtuálního prostředí pomocí nástrojů jako VMware ESXi, Horizon, Microsoft Hyper-V a dalších. *Návrh a konfigurace síťových prvků v projektových sítích (např. Hirschmann, Cisco, Moxa, Fortinet).Návrh, instalace a správa pokročilých řešení pro kybernetickou bezpečnost. *Provádění auditů systémů, návrh a aplikace pravidel kybernetické bezpečnosti. *Testování nových verzí produktů pro kybernetickou bezpečnost. *Spolupráce s globálními týmy a účast na komunitě kybernetické bezpečnosti. Občasné pracovní cesty do zahraničí.

POŽADUJEME:

  • Znalost angličtiny na úrovni B1 a výše. *Znalost němčiny alespoň A2. *Základní znalost konfigurace počítačových sítí a síťových prvků. *Zájem o PC hardware a síťové prostředí obecně. *Proaktivní, komunikativní a samostatný přístup. *Zájem o neustálé vzdělávání se v oboru IT a kybernetické bezpečnosti, sledování nejnovějších trendů a práce s nejmodernějšími systémy a technologiemi.

NABÍZÍME:

  • Motivující platové ohodnocení odpovídající vašim schopnostem a zkušenostem. *Možnost profesního růstu a rozvoje v dynamickém prostředí. *Práci na zajímavých projektech pro přední globální hráče v průmyslu. *Příležitost spolupracovat s technologiemi nejnovější generace. *Přátelský a inspirativní kolektiv. *Flexibilní pracovní dobu a možnost home office.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Tanja Poppová

Telefon: 420601366308

Kód: 142377

Místo práce: Plzeň-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr