Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Inženýr kvality do automotive / aktivní AJ (55 - 65.000 Kč)

Láká Tě pracovat ve vyspělé společnosti, kde záleží i na tvém názoru? Chceš se kariérně posunout tam, kam by ses jinde nedostal? Pokud máš rád výzvy a stojíš si za svým, tak to hledáme právě Tebe :) Tak na co ještě čekáš?

  • především uplatňování nástrojů kvality od prvotní fáze, až po uvedení do výroby * ale setkáš se i se vzorkováním nového projektu dle norem a požadavků zákazníka * budeš kontrolovat, zda všechno klape tak, jak má a celý proces je dodržován přesně tak, jak by měl :)

POŽADUJEME:

  • budeme rádi, pokud budeš mít ukončené VŠ/ SŠ vzdělání technického směru * nutností je praxe v automobilovém průmyslu a zkušenosti v oblasti kvality * budeš zde potřebovat i znalost nástrojů řízení jakosti * aktivní znalost AJ je samozřejmostí, bez té se neobejdeš :) * znalost práce na PC (MS Office, SAP výhodou) * hlavní je i zodpovědnost za odvedenou práci

NABÍZÍME:

  • u nás Tě např. čeká 13. plat + další roční bonusy * příspěvek na dojíždění * penzijní připojištění * příspěvek na stravu * 5 týdnů dovolené + sick day * plná podpora při školení od zaměstnavatele * pružná pracovní doba * rodinný čas skloubený s prací (myslíme přece i na Vaše rodinné dobro)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Lenka Čechová

Telefon: 420720077356

Kód: 72865

Místo práce: Jihlava

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr