Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Inženýr procesní automatizace a pohonů - Siemens PLC, TIA (70 - 110.000 Kč)

Hledáme specialistu na servis a inovace procesní automatizace strojů / pohonů (22kV/450tun) řízených pomocí PLC Siemens, které spolu komunikují, provádějí přesné pohyby a musí fungovat 24/7 po dobu 30 let. Nadšence do automatizace, elektrotechniky a strojů zaškolíme.

  • vývoj a příprava automatizace řízení strojů * řízení projektů v oblasti inovací a servisu * diagnostika poruch, návrh a realizace řešení * správa projektové dokumentace * komunikace s dodavateli a řízení servisního týmu * práce na zcela novém projektu - "bezpilotní" řízení dopravních strojů (velká výzva) * občasné pracovní cesty v rámci ČR a okolních zemí * práce s informačním systémem * pravá ruka vedoucího oddělení * další sebevzdělávání

POŽADUJEME:

  • SŠ / VŠ technického směru (ideálně elektrotechnika nebo strojní / dopravní automatizace) * praktické zkušenosti s automatizací se systémy Siemens Simatic (diagnostika, S7, TIA, WinCC) * znalost komunikačních standardů (Profibus, Profinet, sítě) * schopnost číst a upravit elektro a jinou technickou dokumentaci v CAD SW * schopnost řídit investiční a inovační projekty * analytické myšlení * komunikační dovednosti (s techniky, dodavateli technologie) * časová flexibilita, možnost příležitostně cestovat v rámci ČR nebo do okolních států * anglický jazyk - schopnost komunikovat s kolegy z poboček * ŘP sk. B * * výhodou - znalost programu Eplan * výhodou - orientaci v IT a základní zkušenost s SQL databází * výhodou - pasivní znalost německého jazyka

NABÍZÍME:

  • 25 dní volna * půlroční a výroční finanční bonusy * možnost příležitostně čerpat home-office * služební auto, notebook, telefon * stravenky / slušný příspěvek na stravování * možnost závodního stravování * občerstvení na pracovišti * parkoviště v místě firmy * příspěvek na sport * firemní akce * vzdělávací kurzy a školení * zahraniční cesty v rámci EU * pojištění odpovědnosti hrazené zaměstnavatelem * další balíček benefitů (slevy nebo plně placené služby)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: David Chvastek

Telefon: 420604254136

Kód: 189496

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr