Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Jednatel/ka společnosti SPORT Jablonec nad Nisou, s.r.o.

Rada města Jablonec nad Nisou v působnosti valné hromady společnosti SPORT Jablonec nad Nisou, s.r.o. vyhlašuje výběrové řízení na obsazení funkce jednatele/ky společnosti SPORT Jablonec nad Nisou, s.r.o.

Požadavky: vysokoškolské vzdělání (ekonomického směru výhodou), případně středoškolské vzdělání s maturitou u uchazečů s relevantními zkušenostmi; zkušenost s řízením organizace srovnatelné velikosti min 3 roky, zkušenost 5 a více let výhodou; praxe ve vedení pracovních týmů min. 5 let; znalosti z oblasti finančního managementu, znalost ekonomiky obchodních společností; obecná znalost obchodní legislativy, občanského a pracovního práva; orientace a znalosti v oblasti podnikání; znalost anglického nebo německého jazyka výhodou; orientace v oblasti sportu a tělovýchovy na území města Jablonec n. N. výhodou; koncepční myšlení, dobré organizační, komunikační a řídící schopnosti; vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita; uživatelská znalost práce na PC; řidičský průkaz sk. B; zákaz konkurence – jednatel nesmí být po dobu výkonu funkce členem řídícího či dozorčího orgánu právnické osoby se stejným předmětem podnikání; předcházení střetu zájmů – jednatel nesmí být po dobu výkonu funkce členem řídícího či dozorčího orgánu právnické osoby, která má se SPORT Jablonec nad Nisou, s.r.o. smluvní vztah.

Nabízíme: zajímavou a zodpovědnou práci; odpovídající platové ohodnocení, pravidelné motivační odměny; dobré podmínky pro výkon funkce; možnost seberealizace a osobního růstu

Předpokládaný datum nástupu do funkce: k 1. 9. 2024 nebo dle dohody

Přihlášky do 14. 6. 2024do 12,00h.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů najdete na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

logo

Firma: Statutární město Jablonec nad Nisou

Kontakt: Zdeňka KRAUSOVÁ
Mírové náměstí 3100/19, 466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon: 483357172

Místo práce: Jablonec nad Nisou

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr