Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Junior C/C++ Developer - Linux Network apps (25 - 35.000 Kč)

Zabýváme se vývojem síťových HW i SW aplikací na ultravýkonných HW platformách, které umožňují vysokorychlostní zpracování datového toku, pokročilé funkce filtrování a plně zákaznickou konfiguraci. Naše apikace nacházejí uplatnění např. v peeringových centrech, velkých makléřských společností, R&D koorporacích a obecně v korporátním prostředí. Aktuálně rozšiřujeme náš tým o vývojáře se zájmem o profesní rozvoj v oblasti vývoje C/C++ síťových aplikací nad OS LInux. Je na Tobě, zda se budeš v budoucnu chtít více profilovat do čistého C nebo C++.

  • vývoj aplikace nad OS Linux v C/C++ * zaškolovací proces, působení pod mentorem * samostatný vývoj dílčích částí rozsáhlé apikace * psaní a údržba unit testů * údržba nezbytné dokumentace * komunikace s dalšími členy týmu * nutnost dalšího sebevzdělávání - bez toho to nepůjde

POŽADUJEME:

  • VŠ vzdělání v oboru IT, elektro nebo příbuzném * pevné základy C/C++ a OOP * mít za sebou školní, soukromý nebo komerční projekt v C/C++ s OOP * Angličtina - min. pasivní v IT oboru * výhodou - zkušenost s psaním unit testů * výhodou - CCNA nebo vyšší * výhodou - znalost vývoje v prostředí OS Linux (aplikační vrstva)

NABÍZÍME:

  • zajímavé ohodnocení + prémie * pružná pracovní doba * příspěvek na penzijní pojištění * příležitostný homeoffice, zdravotní volno * stravenky * výhodné peněžní půjčky * možnost podpory vlastních projektů * firemní akce * mobilní firemní tarif * příležitost cestovat k zákazníkovi po celém světě * kultůra dynamické společnosti, mladý tým * možnost využití firemní 3D tiskárny

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 420602132306

Kód: 189936

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr