Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Junior C# Programátor

Od založení v roce 2000 poskytuje firma SIMPLEX Czech s.r.o. komplexní služby v oblasti náboru zaměstnanců a personálního poradenství. Služby náboru zaměstnanců zajišťuje zkušený tým náborových specialistů a externích konzultantů, zodpovědných za jednotlivé obory obsazovaných pracovních míst. To umožňuje poskytovat kvalitní náborové služby od vyhledání kandidátů, přes nábor jednotlivých zaměstnanců, až po budování rozsáhlých týmů. Služby personálního poradenství zajišťuje zkušený tým personalistů, manažerů a externích konzultantů, zodpovědných za jednotlivé oblasti řízení lidských zdrojů. To umožňuje poskytovat hodnotné poradenské služby, zaměřené na dosahování strategických cílů organizací.

Profil zaměstnavatele

Naším partnerem je společnost, která se specializuje na vývoj a dodávky zabezpečovacích systémů pro kolejovou dopravu. Zaměstnává přibližně 70 odborníků, kteří vyvíjí komplexní řešení, která používají zákazníci v tuzemsku i zahraničí.

Profil pozice

Na této pozici budete členem týmu, který se zabývá vývojem SIL 4 safety-critical řídících, diagnostických nebo informačních systémů. Budete se věnovat především údržbě klíčových SW produktů společnosti, doplňovat funkcionality, odstraňování chyb, optimalizaci, vývoji podpůrných utilit - generování konfigurace, deployment, skriptování a pracovat s technologiemi jako např. WPF, no schema DB (Mongo), ELK Stack, Influx/Grafana apod.

Profil pracovníka

Pokud máte znalost programování v některém z objektových jazyků C# / C++, nebo JAVA a minimálně pasivní znalost AJ, pak je tato nabídka určena přímo Vám.

Výhodou budou znalosti verzovacích systémů (SVN/GIT), znalost OS Linux, skriptovacích jazyků (bash, ruby, python, …), zkušenosti s agilním vývojem a znalost UML, XML.

Nabídka zaměstnavatele

Budete pracovat na zajímavých projektech, jejichž podobu budete přímo ovlivňovat

Budete mít dostatečný prostor pro odborný rozvoj

Nabídka je vhodná i pro nadšence, kteří nemají tolik pracovních zkušeností, ale mají chuť a zapálení učit se.

Můžete si volit čas pro práci a odpočinek podle aktuálního stavu projektů i osobních potřeb.

Zaměstnavatel vyjde vstříc s občasnou prací z domova, home office i možností pracovat pouze na časově omezených projektech.

Společnost má velmi dobrou firemní kulturu, kde si lidé vychází vstříc a pomáhají si

Finanční ohodnocení je nastaveno do výše 65.000,- CZK (dle předchozích zkušeností) + roční bonus.

Široký balík zaměstnaneckých výhod.

Možnost nástupu po dohodě.

Místo pracoviště ve Slušovicích.

logo

Firma: SIMPLEX Czech s.r.o.

Kontakt: Personální konzultant
Na Hroudě 24/3317, 100 00 Praha 10

Telefon: +420 224 266 042

Místo práce: Zlín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy