Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

.NEET WANTEED (60 - 100.000 Kč)

S přicházejícím létem přicházejí i pořádné změny! Pokud už Vás nebaví trčet na jednom místě a rádi byste zkusili nový projekt, kde se hodí každá ruka, jste tady správně! Hledáme nyní .NET borce, který se nezalekne vyvíjet jak v .NET 6, tak .NET Core! Pokud je to něco pro Vás, čtěte dál!

  • Vývoj v C# na .NET pro webové aplikace * Spolupráce v menším týmu * různorodé projekty, kde si každý vybere. Od logistiky, dopravy, informační systémy až po herní platformy

POŽADUJEME:

  • ideálně 2 roky praxe ve vývoji .NET (C#) * znalost relačních databází (ideálně MS SQL) * znalost vývoje a použití webových služeb (ideálně REST)

NABÍZÍME:

  • super kolektiv * bonusy a kvartální prémie * práce s nejmodernějšími technologiemi * Fullremote - práce z pohodlí domova * dovolená 25 dní a sick days * Multisportka, neplacené volno a mnoho dalšího * stabilita na HPP nebo na IČO

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 420722902374

Kód: 149710

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr