Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

.NET developer – Ostrava, Plzeň… Zbyl ještě nějaký? (60 - 90.000 Kč)

Baví Vás vyvíjet v backendu? Můžete u nás pracovat jak na webových, tak desktopových projektech a dokonce i na vývoji mobilních aplikací! Tak čtěte dál, třeba najdeme společnou notu!

  • Vývoj na různých SW projektech, třeba na digitalizaci továren, elektrotechnice nebo robotice. * Úzká spolupráce v týmu pohodových vývojářů. * Neustálé zlepšování stávajících produktů.

POŽADUJEME:

  • Máte zkušenosti s vývojem C# v .NET nebo . NET Core ideálně 2 roky. * Ochotu učit se novým technologiím * Setkal jste se např.: s databází SQL. * Mít komunikativní angličtinu na úrovni B2.

NABÍZÍME:

  • Flexibilní pracovní doba. * 25 dní dovolené. * Každoroční revize mezd. * Možnost práce z domu, pro seniory i full remote. * Možnost dalšího kariérního růstu v rámci poboček v ČR i po celém světě. * Volno navíc při mimořádných životních událostech. * Cafeteria systém benefitů. * Jazykové kurzy – skupinové, individuální nebo online.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 420722902374

Kód: 106414

Místo práce: Plzeň-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr