Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# .NEŤÁK, do projektu Platformák! (75 - 95.000 Kč)

Jste zkušený senior, znáte back-end programovacích jazyků jako je .NET a .NET Core? Chcete se ponořit do světa webového vývoje a případně i předat zkušenosti juniorům? Rádi vycházíte ze zóny komfortu? Pokud ano, tak pojďte k nám!

  • U nás se rozhodně nudit nebudete. Každý den se budete podílet na vývoji aplikací pro datové a objektové modelování. * Bude na Vás i tvorba zdrojových kódů, jejich následný testing a návrh optimálních technologických řešení.

POŽADUJEME:

  • Zapálení a ochotu učit se novým věcem. Důležitá je pro nás také férovost, kreativní duch a cit pro detail. * Praxi ideálně 2 roky + * Neobejdete se bez znalosti .NET nebo .NET Core. * Setkal jste se s databází SQL

NABÍZÍME:

  • Poměr na HPP nebo IČO s nástupem ideálně ihned * HO 2-3x do týdně, pro Váš work life balanc * Stravenky, příspěvek dopravu, penzijko, Multisport kartu. * 25 dní dovolené + sick days * Možnost profesního růstu; u nás není výjimkou, že se ti nejlepší back-enďáci dostávají interně i na kvalifikovanější full-stack pozice.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 420722902374

Kód: 190073

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr