Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Pojď spravovat SW pro rozpoznání hlasu - admin wanted! (40 - 65.000 Kč)

Vznikli jsme jako studentský projekt na VUTčku, kdy parta spolužáků chtěla zrealizovat software, který by uměl místo přístupového hesla použít hlasový otisk. Dnes jsme se dopracovali do firmy o více než 100 lidech, která vyvíjí AI primárně založenou na Pythonu a ráda by se přesunula do cloudu. Stejně jako my bychom nebyli, kdybychom jednoho dne nedostali PŘÍLEŽITOST, dnes mezi sebe hledáme nového kolegu, který umí pracovat s Linuxem a především se CHCE UČIT!

  • Čeká tě správa Linuxové i Windowsové infrastruktury - především serverů a datových skladišť. * Denně budeš pracovat s virtualizací - nejvíce využíváme VMware a Hyper-V. * A aby byla naše (a i tvoje) práce co nejjednodušší, určitě se hodí znát některý ze skriptovacích jazyků - Bash, Go nebo Python.

POŽADUJEME:

  • Nejdůležitější je pro nás energie do práce a chuť učit se nové věci. * Oceníme znalosti operačního systému Linux Red Hat či zkušenosti se správou virtualizovaných strojů. * Lépe ti práce půjde od ruky, pokud máš aspoň základy Bashe nebo Pythonu. * Ve zkutečnosti ale nepožadujeme roky praxe ani vysokoškolský titul. V každém případě se ti bude ale jedno nebo druhé hodit.

NABÍZÍME:

  • Prostřední pravého brněnského start-upu. * Možnost profesně růst - rádi tě zaškolíme v práci s cloudy či umělou inteligencí. * Spolupráci na HPP nebo na IČO. * Šanci pracovat většinu týdne z domova nebo odkudkoliv chceš. * "takovéty standardní benefity" - jako multisport karta, kafeteria, každotýdenní snídaně v kanceláři nebo nejrůznější firmní akce...

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 1868

Místo práce: Vyškov

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl