Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Pracovník dřevovýroby

Human-Res je obchodní značka mezinárodní agentury Optima se sídlem v Holandsku. Od svého založení se Human-Res vypracovala do pozice jednoho z hlavních hráčů na pracovním trhu v mezinárodním kontextu. Mezi její hlavní služby patří výběr, nábor a pronájem zaměstnanců napříč odvětvími. Společnost je nástupcem společností START působících na českém pracovním trhu od roku 1993. Máme za sebou tisíce úspěšně zaměstnaných uchazečů o práci v Čechách i v zahraničí. Přidejte se i Vy do této velké skupiny a najděte si společně s námi nové a lepší zaměstnání! Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Do výroby a logistiky průmyslových dřevěných a kartonových obalů ve velké zahraniční společnosti se závody v České republice, na Slovensku, v Německu, Polsku, Maďarsku, Rumunsku a Španělsku hledáme zájemce o pozici 

Pracovník/pracovnice dřevovýroby

Hledáme pečlivého a samostatného kolegu či kolegyni s manuální zručností, který/á bude zodpovědný/á za výrobu dřevěných obalů.

Tato pozice je vhodná pro osoby s různými profesními zkušenostmi, ale manuálně zručné pro práci se dřevem.

Výhodou jsou zkušenosti z oblasti dřevovýroby, řidičský průkaz skupiny B, průkaz řidiče VZV a základní znalost práce na PC.

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Dvousměnný provoz.
  • Možnost zkráceného úvazku.
  • Mzdové ohodnocení 30 000- 35 000
  • Možnost profesního rozvoje a rychlého kariérního postupu.
  • Závodní stravování.
  • Čisté a příjemné pracovní prostředí.
  • Skvělý tým kolegů.

Místo výkonu práce: Brno - ŠLapanice

Nástup možný ihned!

Zájemce prosíme o životopis.

Firma: Human-Res, obch. značka společnosti ORE

Kontakt: Dr. Leoš Fikeis

Telefon: 731 526 255

Kód: 778

Místo práce: Šlapanice

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Plat: 30000 - 35000 Kč/měsíc