Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Produktový manažer (50 - 85.000 Kč)

Chceš být součástí týmu, který má na starost nejpoužívanější a nejprodávanější produkt v oblasti řídících jednotek? Do našeho 5 členného týmu hledáme parťáka na pozici Produktového manažera. Hledáme jak juniornější kandidáty s roční praxi na obdobné pozici, tak hledáme i zkušeného "produkťáka", který ví co daná pozice obnáší. Zkušenosti na pozici produktového manažera můžeš mít z oblasti: marketingu, IT případně elektra.

  • budeš mít na starost monitorování aktuálních trendů a jejich identifikaci * budeš vytvářet strategické plánování * budeš se podílet na podpoře celosvětového marketigu firmy * budeš vytvářet produktové materiály * budeš podporou pro naše zákazníky v rámci celého světa * budeš dohlížet nad náklady pro danou produktovou řadu v souladu s produktovou strategií

POŽADUJEME:

  • VŠ/SŠ v oboru elektro nebo * zkušenosti na obdobné pozici minimálně 1 rok * angličtinu na pokročilé úrovni- denně ji budeš využívat * ochotu občas vycestovat do zahraničí na nějakou konferenci, případně workshop * být pečlivý, umět komunikovat se zákazníkem, být schopen pracovat v týmu

NABÍZÍME:

  • práce v menším týmu se super vedoucím * práce na produktu, který se řadí mezi nejprodávanější a nejúspěšnější produkt v oblasti řídících jednotek * možnost se kariérně posouvat * možnost 3 dny HO v rámci pracovního týdnu * 25 dní dovolené, sick days, cafaterie, občerstvení na pracovišti, stravenky * pravidelné teambuildingy * občasné zaranniční cesty( konference, workshopy)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 134315

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr