Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Jste profesionál v oblasti geodézie? Zeměměřič/geodet senior - Praha

Společnost GEFOS a.s. je geodetická a fotogrammetrická firma s dlouholetou tradicí. Poskytuje komplexní služby v oboru geodézie a fotogrammetrie jak na území celé České republiky tak i v zahraničí. V současnosti také plně rozvíjí moderní technologie, jako třeba 3D laserové skenování. Působí rovněž jako obchodní zástupce firmy Leica Geosystems AG pro ČR, pro kterou zajišťuje prodej a servis geodetických a fotogrammetrických přístrojů a systémů.

Ve společnosti GEFOS pomáháme s výstavbou moderních budov i bytů.Jsme na začátku i konci každého projektu už více než 25let.Díky naší práci na dopravní infrastruktuře je cestování rychlejší a pohodlnější.Silnice, dálnice, železnice a mosty spojují lidi, a proto nás baví pomáhat při jejich realizaci.

V současné době hledáme odborníka v geodézii na pozici:

Zeměměřič - senior

Rádi odvádíte přesnou a precizní práci?Řídíte se heslem: Co zaměřím, to se postaví?Vyhledáváte rozmanitou práci?Nevadí Vám cestování po ČR i zahraničí?

Výsledkem Vaší práce bude perfektně realizovaná zakázka, vč. kompletní dokumentace.

Co nutně potřebujete?

  • Vzdělání v oboru geodézie
  • ŘP sk. B  (aktivní řidič)
  • Úspěšnou praxi v oboru geodézie
  • AJ nebo NJ chcete-li jezdit pracovat do zahraničí

Na co se můžete těšit?

Na pestrou pracovní náplň. Nabízíme ideální příležitost pro získání dalších zkušeností v různých oblastech - inženýrská geodézie (silnice, železnice, mosty, tunely, železárny), katastr nemovitostí, fotogrammetrie, skenování, metrologie, průmyslová geodézie aj.Na nová místa. Dáme Vám možnost dostat se do míst, kam se běžně nepodíváte.Na práci s nejmodernější technikou LEICA.Na kolegy. Moc rádi pořádáme společné akce – lyže, kola, túry, grilovačky! Staňte se součástí stabilního týmu, a to jak v práci, tak i mimo ní. Interní průzkumy nám ukazují, že 80% zaměstnanců by kolektiv neměnilo.Za skvěle odvedenou práci se náležité odměně určitě nevyhnete!

logo

Firma: GEFOS a.s.

Kontakt: Alena SAILEROVÁ
Kundratka 17, 180 82 Praha 8

Telefon: 724 037 698

Místo práce: Praha 8

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr