Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Programátor C# v zábavním průmyslu (48 - 70.000 Kč)

Do našeho vývojového týmu o 10 lidech hledáme seniorního kolegu či kolegyni do backendového vývoje v C#. Budeš se s námi zaměřovat na rozvoj celé infrastruktury našich terminálů z oblasti zábavního průmyslu, plného her. Budeš s námi, jakožto týmem, aktivně spolupracovat, a to jak na běžné údržbě této infrastruktury, tak také na dalším rozvoji produktu. Budeme rádi, když budeš velmi samostatný a bude pro tebe v pořádku pracovat samostatně na dílčích úkolech. Důležité pro nás je, abys měl/a opravdový zájem stále se vzdělávat v nových technologiích a dokázal psát čistý kód (SOLID). Máme super nové kancly v centru Brna s možností parkování. Máme sice openspace, ale ten jevyhrazený jen pro náš tým. Často také pořádáme akce i mimo kanceláře a pracovní dobu.

  • aplikační programování v C# v oblasti zábavního průmyslu * samotný rozvoj našeho produktu z oblasti terminálů * běžnou údržbu produktu * přímý kontakt s tvým vývojovým týmem * učit se novým technologiím

POŽADUJEME:

  • SŠ vzdělání technického směru * praxi se C# (ASP.NET, OOP) * zkušenost s návrhovými vzory a praxe s DI * dobré komunikační dovednosti * angličtinu na úrovni komunikace s kolegy * * výhodou zkušenost s Javascriptem, T-SQL, * výhodou dále znalost Ninject, Entity, Devextreme apod.

NABÍZÍME:

  • podporu Tvého profesního rozvoje * přátelské a veselé kolegy v týmu, od kterých se můžeš učit a kdykoliv se jich zeptat * pružnou pracovní dobu * Multisport kartu, školení, relax zónu s fotbálkem a mnohem více * pravidelné zásoby ovoce, nezřídka domácí muffiny, bábovky a další pochutiny * pravidelné teambuildingové akce i mimo pracovní prostředí

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 183425

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr