Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Project manager (oblast Armády + Policie ČR) (50 - 70.000 Kč)

Máte praxi v projektovém managentu a k tomu i technické vzdělání? SPLŇUJETE BOD Č. 1 ! Komunikujete bezproblémově anglicky? SPLŇUJETE BOD Č. 2 ! Zajímá Vás oblast elektronického boje, armády či policie? SPLŇUJETE BOD Č. 3 !

  • řízení projektu v oblasti elektronického boje (SW projekty především pro Armádu nebo i Policii ČR) * kompletní zpracování projektu, kde se bude jednat o projektový plán, rozpočet, sestavení milníků a dotažení projektu do žádoucího stavu * komunikace s osobami související s projektem * průběžné vyjednávání o cílech projektu a potřebách zákazníků (interních i externích) * spolupráce s mezinárodním týmem odborníků a efektivní komunikace v rámci projektu * vedení projektu dle funkčních metodik * využívání moderních nástrojů řízení a zvyšování vlastní kvalifikace PM

POŽADUJEME:

  • ideálně VŠ vzdělání v technickém oboru (nejlépe elektrotechnika) * praxe v projektovém managementu min. 2 roky * znalost principů projektového řízení (ITIL výhodou / popř. PRINC2) * schopnost řešit problémy, umět rozhodovat a mít analytické a organizační dovednosti * jazyk:aktivní znalost anglického jazyka (komunikativní)

NABÍZÍME:

  • adekvátní mzdové ohodnocení * cílovou odměnu po úspěšném dokončení projektu nebo zakázky * skvělý kolektiv, neformální a přátelské pracovní prostředí * komfortní a ergonomické vybavení pracovního místa * možnost dalšího studia (jazykové a odborné kurzy, Ph.D., ...) * mobilní telefon i pro soukromé účely * relaxační zóna, životní pojištění, penzijní připojištění * sick days * firemní parkoviště pro soukromé vozidla * lokalita: Brno

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Lenka Čechová

Telefon: 420720077356

Kód: 71925

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr