Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Python developer - tools for R&D centre, up to 80% remote (65 - 90.000 Kč)

Do mezinárodního R&D centra v Praze s možností převážné práce REMOTE hledáme zkušeného Pythonistu, který se domluví Anglicky a ideálně také JavaScriptem, TypeScriptem nebo Reactem.

  • vývoj inhouse nástrojů (od malých skriptů po rozsáhlé framworky) * práce na zcela nových nástrojích, rozšiřování existujících "features" * kódování, ladění, testování, validace, integrace na HW platformy * sběr požadavků, analýza a příprava zadání pro vývoj SW * nezbytná dokumentace pro kód a integraci * komunikace s mezinárodním týmem, český team leader v zahraničí * spolupráce s vývojáři z jiných oddělení (zákaznický support, QA, aplikační inženýři, vývojáři HW) * dodržování kódovacích standardů * příležitostné zahraniční pracovní cesty

POŽADUJEME:

  • SŠ / VŠ vzdělání v oboru informační technologie nebo relevantní * pokročilá znalost jazyka Python * praktické zkušenosti s psaním a laděním kódu, prováděním code reviews * umět používat nějaký verzovací nástroj (GIT, SVN, ...) * zájem dále prohlubovat své technické znalosti do hloubky i šířky * možnost příležitostně cestovat do zahraničí * anglický jazyk - schopnost komunikovat ústně i písemně s kolegy napříč vývojem * * výhodou - teoretické / praktické znalosti JavaScript / TypeScript / React * výhodou - zkušenost s vývojem pomocí TDD přístupu * výhodou - znalosti / praktické zkušenosti z oblasti QA * výhodou - orientace v oblasti CI/CD * výhodou - jakékoliv znalosti z oboru elektroniky (obvody, součástky, vývoj, měření, testování)

NABÍZÍME:

  • možnost pracovat převážně remote * místo výkonu, centrum Prahy * 5 týdnů dovolené * pravidelné roční navyšování mzdy * příspěvek na důchodové pojištění * příspěvek na stravu * vzdělávací kurzy * možnost zahraničních pracovních cest * systém počátečního zaškolování

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: David Chvastek

Telefon: 420604254136

Kód: 189504

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr