Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

React developer moderní SPA (80 - 115.000 Kč)

Do naší malé, české společnosti hledáme front-end developera se znalostí Reactu. Čekat na Vás budou moderní technologie a spousta příležitostí k osobnímu růstu.

  • Pro významného klienta z oblasti energetiky pracujeme na vývoji datových sad, s čímž souvisí i následná vizualizace. Využíváme moderní technologický stack a na projektu spolupracujeme agilně. * Hlavní úkol: dovést front-endovou část projektu k dokonalosti * Hlavní technologie : React * Vedlejší technologie: TypeScript, GraphSQL, JEST a další

POŽADUJEME:

  • máte IT vzdělání * máte zasebou projekty v JavaScript / TypeScript * React je Váš denní chleba * máte znalosti webových služeb (API) a příslušných nástrojů * Výhodou znalost dalších JS technologií např. Node.js * Velkým plusem pro nás bude znalost automatizace např. JEST

NABÍZÍME:

  • Velice flexibilní pracovní doba * Na výběr ze spousty vzdělávacích kurzů * Týden dovolené EXTRA * Multisport karta je samozřejmostí * Přátelské pracovní prostředí se skvělým kolektivem,…ale o tom se přesvědčíte sami ?

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Petr Dvořák

Telefon: 420720051969

Kód: 55573

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl