Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Referent odboru stavebního a životního prostředí

Magistrát města Jablonec nad Nisou www.mestojablonec.cz

Tajemník Magistrátu města Jablonec nad Nisou vyhlašuje výběrové řízení na pozici REFERENT ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ (koordinátor vydávání souhrnných stanovisek a vyjádření na oddělení životního prostředí a státní památkové péče)

9. platová třída

Kvalifikační předpoklady: minimálně středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou (se zaměřením na oblast životního prostředí výhodou);  zkouška odborné způsobilosti výhodou; orientace v právních předpisech z oblasti životního prostředí výhodou; praxe ve veřejné správě, praxe v oblasti životního prostředí výhodou; orientace v projektových dokumentacích – výhodou; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office); organizační schopnosti; odpovědnost, samostatnost, flexibilita a kreativita; dobré komunikační schopnosti pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič). – výhodou.

Popis vykonávané práce: Koordinace přípravy jednotných environmentálních stanovisek (JES) dle zákona č. 148/2023 Sb., o jednotném environmentálním stanovisku, a dále koordinovaných závazných stanovisek a vyjádření dle zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, v platném znění, v působnosti obecního úřadu obce s rozšířenou působností, tedy státní správy související s povolovacími procesy dle stavebního zákona, a to za jednotlivé složky životního prostředí a dalších dotčených orgánů (zejména zákon č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, zákon č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, zákon č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), zákon č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší, zákon č. 541/2020 Sb., o odpadech, zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči).

Nabízíme: perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Pracovní poměr: na dobu neurčitou s nástupem 1.6.2024, popř. dle vzájemné dohody

Přihlášky do 14. května 2024 do 11 hod.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů najdete na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

logo

Firma: Statutární město Jablonec nad Nisou

Kontakt: Zdeňka KRAUSOVÁ
Mírové náměstí 3100/19, 466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon: 483357172

Místo práce: Jablonec nad Nisou

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr