Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Referent odboru stavebního a životního prostředí - oddělení stavební úřad

Magistrát města Jablonec nad Nisou www.mestojablonec.cz

Tajemník Magistrátu města Jablonec nad Nisou vyhlašuje výběrové řízení na pozici REFERENT ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ (referent oddělení stavební úřad)

10. platová třída

Kvalifikační předpoklady: vysokoškolské popř. vyšší odborné vzdělání se stavebním zaměřením; možno i středoškolské za podmínky min. 3 roky práce v oboru; znalost stavebního zákona; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); dobré komunikační schopnosti pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; odpovědnost, samostatnost, flexibilita; přehled o právních předpisech v oblasti veřejného stavebního práva, znalost práce s mapovými podklady a orientaci v místopisu města Jablonec nad Nisou.

Popis vykonávané práce: Pracovník zajišťuje veškerá správní řízení a další postupy stavebního úřadu podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a předpisů souvisejících včetně zákona č. 184/2006 Sb., o odnětí nebo omezení vlastnického práva k pozemku nebo stavbě (vyvlastňovací zákon) a to na území Statutárního města Jablonec nad Nisou a příslušných obcí spadajících do územní působnosti obecního úřadu obce s rozšířenou působností.

Nabízíme: perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Pracovní poměr: na dobu neurčitou s nástupem ihned, popř. dle vzájemné dohody

Přihlášky do 9. května 2024 do 11 hod.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů najdete na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

logo

Firma: Statutární město Jablonec nad Nisou

Kontakt: Zdeňka KRAUSOVÁ
Mírové náměstí 3100/19, 466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon: 483357172

Místo práce: Jablonec nad Nisou

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr