Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

SERVISNÍ TECHNIK | auto i k soukromým účelům! (35 - 60.000 Kč)

Naše rodinná společnost se zabývá návrhem, instalací a servisem systémů měření a regulace zejména pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií. Pokud i vy chcete být součástí firmy, která spolupracuje na vývoji s předními výrobci MaR příslušenství a do budoucna dokáže nabídnout i zajímavé mzdové ohodnocení a kariérní postup, pak jste na správné inzerátu!

  • servisní výjezdy převážně po Brněnsku a Jižní Moravě s firemním automobilem, který je k dispozici i pro soukromé účely * spouštění nových MaR systémů do provozu, oživování, programování a zaškolení obsluhy na takových místech jako jsou: nemocnice, hokejové zimní stadiony, hotely, budovy VŠ, výzkumné ústavy, aquparky atd. * následné přípravné opravy a servisní práce

POŽADUJEME:

  • SŠ/VŠ vzdělání v elektro oboru * min. §5 (osoba znalá) a vyšší * ŘP. sk. B * ochota učit se PLC programování a zdokonalovat se v oboru MaR (měření a regulace)

NABÍZÍME:

  • možnost kariérního růstu (Projektant, Obchodník) a mzdového růstu * flexibilní začátek a konec pracovní doby * firemní automobil i k soukromým účelům * servisní provize bez stropu * provize z výdělku společnosti * firemní telefon a notebook i k soukromým účelům * příspěvek na penzijní a životní připojištění * stravenky

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Kovařík

Telefon: 420602559289

Kód: 144973

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr