Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Specialista na činžovní domy - fix + provize

Přátelská atmosféra, týmová podpora a individuální přístup ke klientům. To je tým naší pražské pobočky Engel & Völkers, která v Praze působí už od roku 2008 a od roku 2021 i v Plzni. Naším cílem je poskytovat klientům profesionální poradenství, špičkový přehled v oblasti rezidenčních i komerčních nemovitostí a 100% servis. Pečlivě proto vybíráme každého nového kolegu. Nejde nám totiž o kvantitu prodeje, ale naopak o kvalitu, spokojené klienty a naplnění jejich (mnohdy celoživotních) přání a vizí.

Máte na to každé ráno přijít do práce aktivně vyhledávat nové obchodní příležitosti, navazovat nové obchodní vztahy, vyjednávat, prezentovat, sledovat realitní trh a aktivně spolupracovat s kolegy ve Vašem týmu?

Máte na to docházet do terénu na prohlídky nemovitostí, starat se o aktuální portfolio klientů a proaktivně ho rozšiřovat, být vytrvalý a nezaleknout se žádné výzvy?

Máte na to se neustále vzdělávat ve Vašem oboru a vše  sním spojené, rozšiřovat si Vaše znalosti díky dennodenní spolupráci s vedením a Vašimi kolegy?

Říkáte, že ano? Pojďme se tedy podívat, co my potřebujeme od Vás a co Vám můžeme nabídnout, aby naše spolupráce dávala oboustranně smysl.

Potřebujeme, aby Vám zkušenost z obchodní a akviziční sféry nebyly cizí, aby jste měl silnou orientaci na win - win výsledek obchodu, znalost českého jazyka na úrovni rodilého mluvčího, interaktivní komunikační dovednosti, analytické myšlení, profesionální přístup ke každému jednomu zákazníkovi, schopnost pracovat jak samostatně, tak v týmu

My Vám za to nabídneme know how, které přes 46 let obohacujeme, fixní podporu ve výši 45.000 Kč + nelimitované provize od 1. měsíce, profesionální školení po celou dobu působení u nás ve společnosti od 1. dne, zázemí v historické budově na Janáčkově nábřeží, kurzy anglického, německé a italského jazyka, každodenní spolupráci s vedoucím oddělení, který přistupujeme ke každému kolegovi individuálně, perspektivu kariérního růstu v mezinárodní firmě.

Usmíváte se, když čtete mezi řádky a chcete se dozvědět více? Tak neváhejte zaslat Váš životopis společně s motivačním podpisem. Společně se telefonicky spoíme, představme si vzájemná očekávání a sejdeme se u nás na  osobní schůzce nad šálkem kávy či čaje.

Reagovat na tuto pozici na webu zaměstnavatele

logo

Firma: Engel &Völkers

Kontakt: Klaudie Hejzlarová
Janáčkovo nábřeží 1101/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov

Telefon: 735 759 601

Kód: 443133

Místo práce: Praha

Typ úvazku: práce z domu, nebo žl

Plat: 45000 Kč/měsíc