Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

SQA Engineer senior (70 - 80.000 Kč)

Nabízíme 28 dnů dovolené, pravidelné finanční bonusy, občasný home office a mnoho dalšího. Pro náš nový projekt hledáme seniorního SQA engineera, který je ve svém oboru kovaný a má zkušenosti s vedením menšího týmu testerů.

  • koordinace projektu a týmu testerů * technická podpora pro juniornější testery * automatizované testování SW * nastavování procesů, strategií a volba technologií * reporting

POŽADUJEME:

  • Dokázat odhadnout, QA review, za včasu vypozorovat potenciální bugy, * Zkušenost s test designem * Alespoň základní zkušenost s programováním některých scriptovacích jazyků * Znalost automatizovaného testování Výhodou: * Znalost Agilních metodik vývoje SW. * Orien v SW deployment procesech.

NABÍZÍME:

  • 28 dnů dovolené * sickdays * Multisport karta * stravenkový paušál * finanční prémie a další odměny * příspěvek na penzijní spoření * kreativní obědové pátky * pohyblivá pracovní doba * notebook, telefon * občerstvení na pracovišti * teambuildingy všeho druhu * vzdělávací kurzy * a další

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Sylva Kočková

Telefon: 420602741672

Kód: 189642

Místo práce: Zlín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr