Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Strojní inženýr se zkušeností s automatizací (80 - 120.000 Kč)

Hledáme zapáleného specialistu pro vývoj a automatizaci jeřábnické techniky. Ovládáte CAD programy a MIS systém, máte zkušenosti s automatizací a rádi řídíte modernizační projekty? Přidejte se k nám a buďte součástí revoluce v oblasti technologického inženýrství! Naše společnost se zaměřuje na dopravu a celkovou logistiku jak v České republice, tak i po celém světě. Naši práci se snažíme dělat efektivně a svědomitě tak, abychom také šetřili naše životní prostředí. Přidej se do našeho týmu, pomož nám ulehčovat život lidem bez fatálních následků na životní prostředí.

  • koordinace vývoje a příprava automatizace jeřábnické techniky * testování automatizačního programu * práce v systému MIS a CAD programech * správa projektové dokumentace a interní databáze * koordinace týmu techniků * samostatné řízení investičních, stavebních a modernizačních projektů * komunikace s dodavateli moderních technologií

POŽADUJEME:

  • SŠ/VŠ strojního nebo elektro zaměření * orientujete se v elektronice a elektrotechnice * máte zkušenost s automatizací * ovládáte systém MIS a CAD programy * anglický jazyk na komunikativní úrovni * řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič * * Výhodou: * znalost průmyslové komunikace Profibus, Profinet, optické a bezdrátové sítě * základní znalost databázových systémů

NABÍZÍME:

  • 5 týdnů dovolené * Stravenkový paušál 200 Kč za odpracovaný den * závodní stravování * 2x ročně finanční bonusy * firemní teambuildingy * kafeterie * občerstvení na pracovišti *sick days *moderní kanceláře *zahraniční cesty (Německo, Maďarsko, Slovensko). *parkoviště v areálu společnosti *služební auto, notebook, telefon *vzdělávací kurzy a školení * Makro kartička a slevy na pohonné hmoty * slevy na produkty Xiaomi * výročí nástupu - bonusy:

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Sylva Kočková

Telefon: 420602741672

Kód: 189690

Místo práce: Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr