Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

SW Developer - 3D CAD, C/C++ (30 - 50.000 Kč)

Mezinárodní společnost s kulturou rodinné firmy hledá nového kolegu do svých řad na pozici vývojáře 3D CAD aplikace v C++. Juniorům / absolventům nabízíme možnost přetavit teoretické znalosti získané v jiných předmětech (jako je fyzika, matematika) do užitečného produktu. Senioři u nás najdou možnost navrhvnout nové koncepty a myšlenky během Innovation days (čas vyhrazený na rozvoj a prezentaci čistě vlastních nápadů, počítá se do pracovní doby) nebo se stát členy Arch Boardu, což je skupina vývojářů, kteří se podílejí na návrhu a rozvoji celé architektury. Vyvíjíme agilně, takže neváhej - P.S. SCRUM je v děvět.

  • vývoj nových částí rozsáhlého CAD systému (aktuálně např. probíhá i portace na 64bit) * pravidelná komunikace s analytiky (vstupy pro vývoj) * optimalizace / refaktoring kódu, bug fixing * úzká spolupráce s týmem testerů * pravidelné SCRUM meetingy v AJ, komunikace s ostatními členy mezinárodního týmu * zaškolení do nástroje Enterprise Architect

POŽADUJEME:

  • VŠ informatika nebo relevantní (elektrotechnika, fyzika, strojní, stavební) * dobrá znalost C++ (OOP je alfa a omega) * analytické myšlení a znalost programovacích technik * znalost FEM (metoda konečných prvků), numerická matematika * angličtina - schopnost dorozumět se s kolegou / vedoucím * * výhodou - znalost některé knihovny: MFC, ATL, STL, COM * výhodou - znalost návrhových diagramů (UML) * výhodou - vztah ke grafice a designu

NABÍZÍME:

  • dobré platové ohodnocení * smlouva na dobu neurčitou * 5 týdnů dovolené * sickdays * home-office (1x týdně pravidelný, jinak dle domluvy) * inovation days * klouzavá pracovní doba * stravenky * firemní akce * interní školení, vzdělávání/kurzy * možnost kariérního růstu (vedení teamu) * slušný notebook, 2 monitory * lokalita: Brno-město; Praha hl.m.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 420602132306

Kód: 189937

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr