Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Účetní

Městská část Praha 6 - Úřad městské části Československé armády 23, 160 52 Praha 6 zastoupená tajemníkem Úřadu městské části

vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa

účetní

Platové zařazení: platový tarif v 9. platové třídě je stanoven ve výši od 21 710 do 31 820 Kč a bude určen podle délky praxe, doby péče o dítě a doby vojenské základní (náhradní) služby, osobní příplatek může být poskytnut až do výše 15 910 Kč.

Co Vám nabídneme ještě:

  • pružnou pracovní dobu
  • 5 týdnů dovolené
  • 3 „sick days“
  •  Další dny volna Vám dáme například na zařízení osobních záležitostí, doprovod Vašeho prvňáčka v jeho první školní den aj.
  • benefity v hodnotě minimálně 30 tisíc Kč ročně (plně hrazené e-stravenky 100 Kč, roční kupón MHD na území hl. m. Prahy, příspěvek na penzijní připojištění aj.)

Budete v opravdu příjemném pracovním prostředí kousek od zastávek Dejvická a Hradčanská, načerpáte zkušeností ve veřejné správě, postaráme se o Vás při adaptaci a po zkušební době se můžeme domluvit na práci z domova, případně dalších možnostech sladění práce s Vaším osobním a rodinným životem.

  • Nabídneme Vám také zajímavé možnosti vzdělávání.
  • Děti Vám pomůžeme umístit do naší dětské skupiny, která je opravdu v krásném a klidném prostředí, navíc je certifikovanou „Školkou v pohybu“.
  • Pro dny volna pro Vás máme možnost rekreace v jedné z nejkrásnějších lokalit u Slapské přehrady.

Jak si představujeme Vás:

náplň Vaší práce (příklady požadovaných prací):

  • Zajišťujete průběžnou kontrolu správnosti zaúčtování operací.
  • Zabezpečujete předkontaci účetních dokladů, jejich označení podle číselníků a podle platné účtové osnovy a postupů účtování pro organizační složky a územně samosprávní celky. Podílíte se na strojním zpracování účetních dokladů v IS GINIS - nákladové středisko hlavní činnosti. Sledujete a provádíte účetní záznamy o pohybu a stavu finančních prostředků na bankovních účtech včetně kontroly bankovních zůstatků.
  • Samostatně zajišťujete opravy a předání nosičů s účetnictvím na Magistrát hlavního města Prahy za školská zařízení s právní subjektivitou. Poskytujete informace v oblasti účetnictví podřízeným příspěvkovým organizacím.

Bližší informace poskytne: Ing. Lenka Kocourková, vedoucí oddělení účetnictví

Telefon:  220 189 355

Požadované vzdělání: vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou

Požadované znalosti a dovednosti:

  • vítána praxe v účtování jednotlivých účetních operací finančního účetnictví/vedení vnitropodnikového účetnictví
  • znalost práce na PC (MS Office - zejména MS Word, Excel)
  • velmi dobré komunikační schopnosti, včetně dobré vyjadřovací schopnosti v písemném i mluveném projevu v českém jazyce.

Písemnou nabídku se strukturovaným profesním životopisem  je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději dne 17.05.2024.

Nabídky lze doručit:

  • do podatelny Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 601/23, Praha 6 k rukám Ing. Lenky Kocourkové, vedoucí oddělení účetnictví EO (uzavřenou obálku /nabídku prosím označte slovy: NEOTEVÍRAT – nabídka práce   účetní)
  • nebo na e-mail: lkocourkova@praha6.cz  (E-mail v předmětu prosím označte slovy:  NEOTEVÍRAT – nabídka práce – účetní)
  • či elektronicky prostřednictvím datové schránky městské části: bmzbv7c (do předmětu prosím uveďte: NEOTEVÍRAT – nabídka práce – účetní).

Úplné znění oznámení o výběrovém řízení naleznete na www.praha6.cz - Úřední deska - Volná pracovní místa nebo na www.praha6.cz - Menu - Volná pracovní místa:

https://www.praha6.cz/kariera/kariera_269171767_69058.html

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení bez uvedení důvodu kdykoliv v jeho průběhu nebo nevybrat žádného uchazeče.

Úřad podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Z tohoto důvodu vítáme zájem žadatelek a žadatelů z různých skupin obyvatel.

Pracovní místo je vhodné pro osoby se zdravotním postižením, mimo osob s pohybovým, mentálním, zrakovým nebo sluchovým postižením, s kombinovanými vadami, nebo s chronickým duševním onemocněním.

logo

Firma: Městská část Praha 6

Kontakt: Ing. Miroslava NEUGEBAUEROVÁ
Čs. armády 601/23, 160 00 Praha 6 - Bubeneč

Telefon: 220189352

Místo práce: Praha 6

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro osoby ztp

Plat: 25000 - 45000 Kč/měsíc