Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Všeobecný lékař

Human-Res je obchodní značka mezinárodní agentury Optima se sídlem v Holandsku. Od svého založení se Human-Res vypracovala do pozice jednoho z hlavních hráčů na pracovním trhu v mezinárodním kontextu. Mezi její hlavní služby patří výběr, nábor a pronájem zaměstnanců napříč odvětvími. Společnost je nástupcem společností START působících na českém pracovním trhu od roku 1993. Máme za sebou tisíce úspěšně zaměstnaných uchazečů o práci v Čechách i v zahraničí. Přidejte se i Vy do této velké skupiny a najděte si společně s námi nové a lepší zaměstnání! Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Hledáme lékaře na pozici samostatný lékař-lékařka v naší ordinaci všeobecného lékařství pro dospělé Otrokovice nebo Prostějov.

Nabízíme samostatnou kreativní práci praktického lékaře pro atestované lékaře v oboru všeobecného lékařství, interny, tak i pro lékaře ve specializační přípravě před atestací, případně absolventy- jsme držitelé akreditace pro specializované vzdělávání v oboru všeobecného lékařství.

Plat 100.000,- stotisíc korun českých měsíčně při plném úvazku. Možnost i zkráceného úvazku.

Další možné benefity: cestovní náhrady, možnost ubytování, příspěvek na stravování, třináctý plat, po zapracování 5 týdnů dovolené, balíčky kosmetiky a potravinových výrobků BOTANICO

Těšíme se na váš životopis.

Firma: Human-Res, obch. značka společnosti ORE

Kontakt: Dr. Leoš Fikeis

Telefon: 731 526 255

Kód: 776

Místo práce: Otrokovice

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, vedlejší pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy

Plat: 100000 - 100000 Kč/měsíc