Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Výběr z několika projektů - DevOps (90 - 130.000 Kč)

Aktuálně obsazujeme pozice pro DevOps engineery a vzhledem k našemu portfoliu klientů si máte z čeho vybírat.

  • Pozice zaměřené od financí až po e-commerce *Pozice jak do rolí Cloud DevOps engineerů, tak i které jsou v rámci celého DevOpsu zaměřené více na vývoj či více na administraci infrastruktury. *Konkrétní technologický stack je kromě cloudů postaven na Configuration Management Systémech jako je Terraform či Ansible, návrhu a správě CI/CD pipeline, administraci OS a skriptování. *Díky variabilitě jednotlivých projektů si navíc můžete zvolit prostředí větší společnosti (či korporáta) ale i start-upovou pracovní atmosféru.

POŽADUJEME:

  • Terraform *Kubernetes či Ansible *Výhodou je znalost cloudů jako Azure a AWS *Orientace v CI/CD pipelines *Skriptovací jazyky *Týmový hráč

NABÍZÍME:

Navíc se můžete těšit… *… na možnost dále se rozvíjet díky výjimečným leaderům, kteří Vám mají co nabídnout a ví jak vést tým zkušených,,DevOpsáků,,. *Budete mít možnost volby mezi spoluprací na IČO nebo i HPP. *A samozřejmostí jsou i klasické balíčky „zaměstnaneckých“ benefitů, které ale už závisí na zvolené roli.

Zaujala Vás některá z uvedených příležitostí? Neváhejte mě kontaktovat a nebo mi rovnou zaslat Vaše CV. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Tanja Poppová

Telefon: 420601366308

Kód: 112948

Místo práce: Pardubice

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl