Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# vývojář i pro Absolventy (20 - 35.000 Kč)

TEST: za každou kladnou odpověď máš jeden bod. Jsi nedávný absolvent SŠ/VŠ? Máš už nějaké akademické nebo komerční zkušeností s vývojem SW na platformě C .NET? Chceš se posunout dále? Pokud jsi dosáhl min. 2 bodů, pak hledáme právě TEBE na pozici Junior C vývojář.

  • programování desktopového podnikového IS * úprava stávajícího kódu o nové funkce * programování zákaznických funkcionalit * sdílení informací napříč týmem * působení na komplexním projektu

POŽADUJEME:

  • úspěšně ukončené SŠ / VŠ * C# .NET - pevné základy * SQL - pevné základy (SELECT, JOIN, UPDATE, DELETE, CREATE) * OOP - pevné základy * výhodou znalost MVC * výhodou znalost Unit Testing * schopnost samostatné práce, nejsme školka :-)

NABÍZÍME:

  • odpovídající ohodnocení * smlouva na dobu NEURČITOU ihned * pružná pracovní doba * zdravotní volno formou homeoffice * firemní workshopy * další standardní benefity (cafeteria, kurz AJ, penzijko,...)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 420602132306

Kód: 189957

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr