Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# vývojář e-commerce systémů (45 - 65.000 Kč)

Mezinárodní softwarová společnost hledá vývojáře pro moderní e-commerce aplikace, které využívá množství Evropských firem. Součástí práce je také komunikace s týmy z jiných zemí v angličtině. Těšit se můžete na vývoj webových portálů, prezentací, pluginů a jejich implementaci do klientských systémů v prostředí nových kanceláří a zkušených programátorů.

  • agilní vývoj moderních webových aplikací * úprava a vývoj nových součástí stávajících aplikací * implementace vlastních řešení do klientských systémů * spolupráce se zahraničními týmy vývojářů

POŽADUJEME:

  • zkušenost s vývojem v jazyce C# (.NET) * zkušenost s ASP.NET MVC nebo WebForms * zkušenost s jazykem JavaScript (jQuery) * angličtina pro občasnou komunikaci se zahraničními týmy vývojářů * výhodou znalost webových služeb a technologií WCF, REST nebo SOAP * výhodou znalost JavaScript frameworků (Angular, Knockout nebo jiných)

NABÍZÍME:

  • částečný HomeOffice * pružnou pracovní dobu * moderní pracovní prostředí * možnost vzdělávání a certifikací * příspěvky na sport/kulturu * kurzy anglického jazyka * stravenky

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 420602132306

Kód: 189974

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr