Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# vývojář – nový projekt i tým a žádná nuda! (60 - 90.000 Kč)

Hledáme C# vývojáře - .NETáka, který se v práci nechce nudit, má rád výzvy a nebojí se přicházet s novými nápady. Jsme firma vzniklá a složená jen z ITáků. Dva vývojáři, kteří před 12 lety přišli s prvním SW, který Čechům umožnil podepsat smlouvu jinak než jen propiskou, jsou našimi šéfy, dva (původem vývojáři) řeší obchod a marketing a my ostatní programujeme. Byli jsme, jsme a chceme být průkopníky a tahouny inovací v celém našem oboru a hledáme někoho, kdo je na stejné vlně.

  • Kdo jsme my a co tedy děláme (a samozřejmě, co čeká i Vás)? * - Vyvíjíme opravdu multiplatformní aplikace (a není to o tom, že všichni používáme Apple) – náš SW musí fungovat prostě všude, takže pro nás je důležité, aby naši vývojáři uměli najít cestu tam, kde to ostatní vzdali. * - Náš technologický stack je postavený na ASP.NET ve Visual Studiu, SQLite či Oracle databázích, webových serverech a GITu. Dále používáme i Xamarin Forms, SOAP a REST a na frontend UI. * Důležité pro nás ale je, že nás všechny práce baví a jsme zde hlavně proto, že je to každý den výzva, která nám umožňuje posouvat se dál...

POŽADUJEME:

  • Jak si Vás představujeme? * - Musí Vás lákat práce s „blázny“, jako jsme my. * - Baví Vás i vývoj v C# a rádi hledáte nové cesty a postupy – prostě nesnášíte nudu. * - Už máte něco za sebou – nebráníme se šikovným absolventům ani seniorním vývojářům (Vaše zkušenosti ale samozřejmě umíme ocenit).

NABÍZÍME:

  • A co pro Vás máme navíc? * - Když jsme inzerát vytvářeli, shodli jsem se, že pro nás největší benefit je možnost pracovat na něčem opravdu novém. Pro nás jsou greenfield projekty prostě normální… * - Na druhé místo jsme dali příležitost – budete mít možnost rozvíjet se v technologiích, které budou mainstream tak za 5 let. Hodně vyvíjíme i pro mobily, takže pokud Vás láká tento směr, nemusíte hledat dál. * - Stejně tak, jako vyvíjíme moderní sw, zakládáme si i na špičkových pracovních nástrojích – svůj MacBook si sami vyberete, a navíc ho i dostanete pro sebe. * - Máme i „obyčejné“ zaměstnanecké výhody jako 5 týdnů dovolené, sick-days, firemní akce, home-office, flexibilní pracovní dobu a spoustu dalšího. Pokud o ně ale nebudete stát, můžete pracovat i na IČO.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 420720051997

Kód: 183427

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl

Poznámka: vhodné pro absolventy