Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Zákaznická podpora / komunikace v NJ (mzda na vyžádání)

Máš němčinu na takové úrovni, že si troufneš vyřídit i telefonát s německým zákazníkem? Jsi zároveň komunikativní a nebojíš se ji využít v plné síle? Tak to hledáme právě TEBE! Hledáme kolegyni / kolegu na pracovní pozici Specialistka na řešení reklamací. Pokud jsi komunikativní, trpělivý + más skvělou němčinu a Excel, tak se nám neváhej ozvat.

  • Hledáme samostatného člověka ideálně se zkušenostmi v zákaznickém servisu (řešení reklamací, a pod.) * tvým úkolem bude: * řešení objednávek, které zároveň musíš zadat do interního systému ke zpracování * řešení reklamací, pozdních dodávek, atd. * dále budeš spolupracovat interně s oddělením expedice, logistiky i plánováním výroby * práce v Excelu je samozřejmostí

POŽADUJEME:

  • dokončené SŠ nebo VŠ vzdělání * velmi dobrou znalost německého jazyka (komunikace s rodilými mluvčími) * komunikační a organizační dovednosti * schopnost samostatné organizace svěřených úkolů * dobrou uživatelskou znalost PC (MS Excel)

NABÍZÍME:

  • motivující finanční ohodnocení, bonusový systém * náborový příspěvek * vysokou míru seberealizace * nabídka firemního ubytování pro zaměstnance mimo jihlavský region * další zaměstnanecké benefity (závodní stravování, slevy na výrobky, zdravotní dovolená, jazykové kurzy) * lokalita: Jihlava

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Lenka Čechová

Telefon: 420720077356

Kód: 90906

Místo práce: Jihlava

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr