Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Zástupce vedoucí prodejny CCC - Karlovy Vary Varyáda

CCC nabízí zboží, které milují nejen ženy, ale také muži a děti. Bot a kabelek není nikdy dost a my o tom chceme ujistit také své zákazníky. Společnost CCC patří k nejrychleji rostoucí síti prodejen obuvi nejen v České republice, ale také ve světě, kde vlastní více než 1000 prodejen po střední a východní Evropě. Pod naše křídla spadá společnost eobuv.cz, která nedávno otevírala první kamenný obchod v České republice v Praze na Smíchově. Dále se společnost rozrostla o značku Halfprice. V prodejnách Halfprice nabízíme zboží luxusních značek a vybere si u nás i ten nejnáročnější zákazník. Spolupracujeme s řadou módních značek od Modiva až po Sprandi. Jsme dynamická firma, která nabízí perspektivní pracovní místa ve stabilním mezinárodním prostředí s možností kariérního růstu a osobního rozvoje. Zaměstnanci u nás mají možnost využívat řadu firemních benefitů. Více informaci o naší společnosti a sortimentu najdete na: www.ccc.eu/cz www.ccc.jobs.cz

CCC nabízí zboží, které milují nejen ženy, ale také muži a děti. 

Co Vás na této pozici čeká?

VEDOUCÍ V CCC VEDE SVŮJ TÝM K PROFESIONÁLNÍ OBSLUZE A DOSAHOVÁNÍ CÍLŮ. K TOMU JE ZAPOTŘEBÍ SMYSLU PRO POVINNOST, DISCIPLÍNU A ZÁROVEŇ SCHOPNOST VYTVÁŘET PŘÍJEMNOU A PŘÁTELSKOU ATMOSFÉRU, COŽ OCENÍ NEJEN TÝM, ALE TAKÉ NAŠI ZÁKAZNÍCI. 

Skvělými vedoucími jsou ti, kteří umí dobře naplánovat práci sobě i ostatním. Dokážou si získat své podřízené a vždy vědí, co je v jejich práci nejdůležitější a podle toho určují úkoly. Naši zákazníci oceňují profesionální přístup a obsluhu, proto je vedoucí nejen vzorem, ale také školitelem. Bude se Vám hodit také cit pro styl, barvy, modely a jejich kombinaci. Smysl pro detail je v naší branži nezbytností.

Koho potřebujeme?

- Baví Vás vést lidi a dokážete je pro práci nadchnout? 

- Dokážete vytvářet týmovou atmosféru, tak aby všichni táhli za jeden provaz a společně dosahovali skvělých výsledků? 

- Umíte si předtím než se pustíte do práce vytvořit plán, ale také ho měnit dle potřeb a okolností? 

- Je spokojený zákazník cílem Vaší práce? 

Pokud jste si na tyto otázky odpověděli ano, bude Vás práce na pozici vedoucího prodejny CCC bavit!

Co Vám můžeme nabídnout?

Kromě atraktivní odměny za Vaši práci, která je vždy na účtu včas, můžete získat také:

- obratové prémie na měsíční bázi

- měsíční bonusy za odpracovaná léta

- stravenky 100 Kč

- služební obuv

- několik dalších motivačních prémií

Pokud jste zvídaví a chcete se rozvíjet, budete mít možnost absolvovat různá školení. Pro ty nejambicióznější je zde možnost kariérního růstu.

logo

Firma: CCC Czech, s.r.o.

Kontakt: Ján Buček

Místo práce: Karlovy Vary

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Plat: 30500 - 32000 Kč/měsíc